KÖRJOURNAL

Fordonstjänster

Dialect fordonstjänster - allt från körjournaler till installationer av alkolås​​​​​​​

Enkel och smidig körjournal där du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad information. Uppfyller Skatteverkets krav och samtliga körsträckor registreras automatiskt så du slipper det manuella pappersarbetet. Enkel och tydlig redovisning. All data presenteras i sammanställda beslutsunderlag, vilket förenklar fakturering, hantering av milersättning, reseräkningar och löne-administration. Du kommer igång på några sekunder och pluggar själv in enheten i bilens OBD-uttag och har sedan alla dina resor tillgängliga i din telefon och dator.

full koll

Vi hjälper företag oavsett storlek

Automatisk körjournal, trängselskattshantering, reseräkning och fleet management. Öka produktiviten och slipp allt pappersarbete. Inga flera skattesmällar.

ALKOLÅS

Kör säkert med alkomätare och alkolås. Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller alla krav.Kör säkert med alkomätare och alkolås. Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller alla krav.
KÖRJOURNAL - ALKOMÄTARE - ALKOLÅS
Kör säkert med alkomätare och alkolås. Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken i Sverige ställer.

Kör säkert med alkomätare och alkolås!

Alkolås kan installeras på många olika typer av fordon; såsom personbilar, lastbilar, bussar, motorcykel, byggkran etc. 
​​​​​​​Alkolåsen inom Dialects produktsortiment uppfyller de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken i Sverige ställer. De har särskilt testats för att fungera i Sveriges kalla klimat och har snabb start även vid låga temperaturer.