MOLNET

Nätverk, lagring & säkerhet

arbeta bäst där du är.

Få tillgång till fler filer via fjärrskrivbordet. Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst. Allt innehåll i din dator blir tillgängligt via webbläsaren så att du alltid kan arbeta bäst där du är. Det är en dessutom en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning .

OFFICE 365

Nätverk, lagring och säkerhet. Molntjänst som gör dig tillgänglig. Nätverk, lagring och säkerhet. Molntjänst som gör dig tillgänglig.
MOLNET - OFFICE 365 - DIALECT DESKTOP
Nätverk, lagring och säkerhet. Molntjänst som gör dig tillgänglig.

Molntjänst som gör dig tillgänglig.

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er. Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill.

DIALECT BACKUP

Automatisk säkerhetskopiering med Dialect backup. Snabb återställning om olyckan är framme.Automatisk säkerhetskopiering med Dialect backup. Snabb återställning om olyckan är framme.
DIALECT BACKUP
Automatisk säkerhetskopiering med Dialect backup. Snabb återställning om olyckan är framme. Fungerar för alla verksamheter.

Dialect Backup | Automatisk säkerhetskopiering

Nu behöver du aldrig mer oroa dig för hur väl dina säkerhetslösningar fungerar.
Med Dialect Backup får du automatisk säkerhetskopiering av all din data och vi står för underhållet så att du kan fokusera på annat. Automatisk och/eller manuell säkerhetskopiering som kan schemaläggas. Snabb återställning om olyckan är framme. Fungerar för alla verksamheter, datorer och operativsystem.

FJÄRRSKRIVBORD - DESKTOP

Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst.Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst.
FJÄRRSKRIVBORDET- DIALECT DESKTOP
FÅ TILLGÅNG TILL FLER FILER VIA FJÄRRSKRIVBORDET Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst. Allt innehåll i din dator blir tillgängligt via webbläsaren så att du alltid kan arbeta bäst där du är.

Få tillgång till fler filer via fjärrskrivbordet

Med Dialect Desktop kommer du åt alla dina filer och program från vilken enhet som helst. Allt innehåll i din dator blir tillgängligt via webbläsaren så att du alltid kan arbeta bäst där du är. Det är en dessutom en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning jämfört med en lokal server. Företag som gått över till virtuella servrar sparar i genomsnitt 55 procent av it-kostnaderna.
Få tillgång till allt innehåll på din dator från vilken enhet som helst. Samarbeta bättre och dela dokument med kollegorna. Fungerar även med tredjepartsprogram, som löneprogram och affärssystem.