DOKUMENTHANTERING

Vi hittar dina lösningar

Tänk dig en arbetsplats utan pärmar?

Hur mycket tid slösar du på att leta efter dokument? Med ett digitalt arkiv blir all dokumenthantering betydligt enklare, effektivare och säkrare. Med digital arkivering hittar du dokumenten med ett par klick, istället för att leta i pärmar. Dessutom kommer du åt rätt information var du än befinner dig.

PRINTERMILJÖ

Ta en titt på våra små kontorskrivare och multifunktionssystem med mångsidig scanners. Ta en titt på våra små kontorskrivare och multifunktionssystem med mångsidig scanners.
DOKUMENTHANTERING - PRINTERMILJÖ FÖR BÅDE SMÅ OCH STORA FÖRETAG
Om du driver ett litet eller medelstort företag, eller du kanske bara behöver ett utrymmesbesparande multifunktionssystem, så ta en titt på våra små kontorsskrivare och multifunktionssystem med mångsidiga scanners.

Printermiljö för både små och stora företag

Om du driver ett litet eller medelstort företag, eller du kanske bara behöver ett utrymmesbesparande multifunktionssystem, så ta en titt på våra små kontorsskrivare och multifunktionssystem med mångsidiga scanners. Precis som med våra andra lösningar får du mycket mer än du förväntar dig från vanliga kontorslaserskrivare, och även våra basmodeller tillverkas med fokus på kvalitet, tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet.

MJUKVAROR

Hantera alla dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde med möjlighet att automatisera kontering.Hantera alla dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde med möjlighet att automatisera kontering.
MJUKVAROR - UTSKRIFTHANTERING
Hantera alla dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde med möjlighet att automatisera kontering och attestering.

UTSKRIFTHANTERING

Våra Optimised Printing Solutions ger dig ett enkelt sätt att ha kontroll över alla dina system och minska kostnaderna. Med mjukvaran för utskriftshantering kan du se precis hur mycket dina system används, exempelvis vem som använder dem och när de används, och du har kontroll över åtkomstbehörigheten för varje system i nätverket. Den tillhandahåller också informationen du behöver för att se till att rätt system är på rätt ställe för maximal effektivitet.

FAKTURASCANNINGSYSTEM

Förenkla och snabba upp fakturaprocessen med effektiva verktygFörenkla och snabba upp fakturaprocessen med effektiva verktyg
FAKTURASCANNINGSYSYTEM
Förenkla och snabba upp fakturaprocessen med effektiva verktyg

Förenkla och snabba upp fakturaprocessen med effektiva verktyg

Hantera alla dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde med möjlighet att automatisera kontering och attestering. Spara tid och förenkla administrationen genom att hantera såväl inkommande som utgående fakturor i e-format.