ARBETSPLATSER

Inredningslösningar för ditt behov

Vår idé är enkel

Våra inredningslösningar ska uppfylla verkliga krav och lösa behov oavsett om det gäller pris, funktionalitet, ergonomi, färg eller form. Utöver det har ett övergripande hållbarhetsfokus högsta prioritet.

ARBETSBORD

Höj och sänkbart skrivbord är den optimala lösningen för ett modernt kontor.Höj och sänkbart skrivbord är den optimala lösningen för ett modernt kontor.
ARBETSBORD TILL DITT KONTOR
Hörkvalitativa bord med hög finish

högkvalitativa bord med hög finish​​​​​​​

Ett höj- och sänkbart skrivbord är den optimala lösningen för ett modernt kontor. Då blir det enkelt att anpassa bordet för både sittande och stående arbete. 

ARBETSSTOL

kontorstolar med personliga inställningar.kontorstolar med personliga inställningar.
ARBETSSTOL
kontorsstolar för alla behov.

Marknadsledande varumärken av arbetsstolar!

Ergonomi backas upp med en spännande design och funktionalitet. Våra stolar erbjuder stora möjligheter till personliga inställningar och är utformad för att ge ett bra svankstöd. Många stolar finns med free-float funktion som följer kroppens egna rörelser vilket ger dig energi att ta itu med en hel dag vid skrivbordet.
Läs mer hos våra leverantörer

FLOKK     |    SAVO    |    EFG

förvaring

Förvaring till ditt kontorFörvaring till ditt kontor
FÖRVARING TILL DITT KONTOR
Förvaringsserier med rena linjer, distinkta hörn och ett stort urval av material och färger att tillgå.

fLEXIBEL FÖRVARING

EFG Pulse är en modern förvaringsserie med rena linjer, distinkta hörn och ett stort urval av material och färger att tillgå. Den är flexibel och funktionell, modulär, anpassningsbar och kan konfigureras till att passa både för förvaring direkt vid den personliga arbetsplatsen eller som gemensam förvaring i kontorslandskap.
Läs mer hos vår leverantör

|    EFG    |