IT LÖSNINGAR

Din förlängda IT-avdelning

Problemfri arbetsdag 

Precis som vi jobbar med inredning ser vi också till att du har en fungerande IT miljö.  Med oss som partner kan du glömma IT eftersom vi kommer ihåg den åt dig. Du får en modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter företagets behov. Du får en personlig tekniker som löser allt det praktiska så att du kan fokusera på ditt arbete.

IT-AVDELNING

Till en fast månadskostnad har du alltid en fullt bemannad IT avdelning till hands.

Vårt mål är att du ska arbeta bäst där du är. 
Vi har egen tekniker/konsultgrupp men har även tillgång till ett stort antal resurser inom kedjan som borgar för hög tillgänglighet. Vi ser till att allt fungerar ihop och levererar allt inom IT och telekommunikation och hittar de bästa lösningarna så att du kan arbeta där du befinner dig.

TELEFONI

Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang.

Spara tusenlappar åt företaget varje månad!
Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang. Våra kunder sparar i genomsnitt 20-30% på att se över sina avtal. Vi analyserar företagets ringvanor och väljer ut de bästa företagsabonnemangen för just era behov. Alla anställda får unikt anpassade abonnemang och du får full kontroll på telefonikostnaderna.

MOLNET

Att flytta din IT-drift till molnet är framtidens lösning.

Virtuella skrivbord och många andra molntjänster som Office 365, Dialect backup och Desktop är några av de molntjänster vi levererar.  Allt vi erbjuder tar vi helhets-ansvar för och därigenom tillhandahåller installation, utbildning och allt förpackat i flexibla finansieringslösningar om så önskas.
​​​​​​​

NÄTVERK

Dialect erbjuder infrastruktur – server, nätverk, lagring samt säkerhet. 

Dialect erbjuder virtuella skrivbord och många andra molntjänster som Office 365 med flera. Allt vi erbjuder tar vi helhetsansvar för och därigenom tillhandahåller installation, utbildning och allt förpackat i flexibla finansieringslösningar om så önskas
​​​​​​​

ENHETER

Obegränsat sortiment

Vi har ett visst lager i vårt showroom. Inom ett dygn har vi tillgång till marknadens samtliga fabrikat och modeller. Genom Dialect kedjans avtal med de största disbritörerna.
  • apple
  • hp
  • lenovo
  • dell