Om oss

Vår Affärside
Vi levererar Komplett Arbetsplats: Inredning, IT-Telecom, Dokumentsystem.

Tillsammans med rikstäckande kedjor som Sharp, Dialect och EFG Workzone kan vi stolt erbjuda ett gediget sortiment med förbrukningsmaterial, IT-lösningar, designad inredning, telefonilösningar, dokumenthantering samt kassasystem.

Funktion
Vår ambition är att kunna erbjuda attraktiva lösningar inom teknisk anpassning och val av system. Våra säljare har stor kunskap och erfarenhet av att hitta rätt lösningar, oftast förpackade i smarta flexibla lösningar. Helt utifrån Dina förutsättningar och behov.

Service
En viktig del för oss är att kunna erbjuda Dig professionell service och installationshjälp samt att vår servicegrupp har stor och mångårig erfarenhet av dessa uppdrag.

Inredning
Inredning är mer än bara möbler. Vi levererar funktionellt anpassade och inspirerande inredningslösningar till kontor, offentliga rum, skolor och utbildningsmiljöer som vill lite mer.

En lokal kontakt räcker
Som lokal leverantör med starka kedjor under samma tak kan vi erbjuda helhetslösningar anpassade utifrån Dina behov, med möjlighet till finansiering och personlig service.

Historia
Företaget har verkat i över 50 år, och drivits i sin nuvarande form i 30 år av dess ägare Håkan Karlsson. Min absoluta drivkraft är mötet med människor och utmaningen att utveckla verksamheten tillsammans med duktiga medarbetare och vara problemlösare, och kanske det viktigaste i vår verksamhet är att utvecklas med Våra kära kunder.